Vaerdilogo

Vaerdilogo

torsdag den 29. oktober 2015

Så fik man da lige besøg af en skuespiller

Som skrevet her havde vi på vores afdelingsmøde i Familierådgivningen besøg af skuespiller Mikkel Kaastrup-Mathew. Sammen med Mikkel spillede vi det dilemmaspil som jeg kan se de også har haft spillet i rengøringen. 
Mikkel har, udover diverse teaterroller, erfaring med situationsspil som tager udgangspunkt i en arbejdsplads udfordringer/dilemmaer. Medarbejderen spiller sig selv, Mikkel spiller ”modparten”. Ofte anvendes situationsspil til kompetenceudvikling til medarbejdere, der blandt andet ønsker at udvikle sine færdigheder i forhold til for eksempel at tale med den vrede borger, den triste borger, borgeren i sorg med videre. Vi synes det kunne være sjovt med en lidt anderledes dag og en anden måde at tænke og snakke dialog på og fik derfor Mikkel til at komme på visit til at spille overfor os i vores måde at håndtere de udvalgte dilemmaer på.

Det var så ikke lige stjernekameraet, der var med på job i dag, men den gamle mobil fik taget lidt billeder, der måske mest giver en fornemmelse af, hvordan billeder engang så ud frem for hvordan vores dag var… men håber I alligevel fanger lidt af stemningen. Jeg synes ihvertfald at det var sjovt :)
Lidt introduktion til dagen
En kollega, der bliver ved med at rode


Seje Lotte inden hun giver sig i kast med at forsøge at tale med sin kollega om rodet ;)